SRE - Public Knowledge Base : Betekenis van clientTransferProhibited status bij een .com domein

Dit betekent dat het domein "vast" staat en niet vrijgegeven werd om een transfer te doen naar een andere agent. Als je je domein wil verhuizen naar Openminds, contacteer dan je huidige agent/hoster met de vraag de "lock" op het domein op te heffen. Vraag hem direct ook de "transfer code", een soort wachtwoord dat we nodig hebben om de transfer te starten.

Deze regel geldt trouwens ook voor een groot aantal andere domein extensies, zoals .org, .net, .name, .info ...