SRE - Public Knowledge Base : Bij het contacteren van mijn database via rails krijg ik de error No such file or directory

Deze fout betekent dat Rails je PostgreSQL socket niet kan vinden. Dit is logisch aangezien onze servers geen lokale PostgreSQL server draaien. De oplossing is je database.yml file correct aanpassen. Dit is wat je nodig hebt: **database.yml:** adapter: postgresql database: databasenaam username: username password: password host: aluminium.openminds.be schema_search_path: (keuze uit development/test/production)