SRE - Public Knowledge Base : DNS records instellen voor een shared hosting account

Indien uw account op een shared server staat vanaf shared-017 en pro-008 of op een shared cloud server gaat verkeer via de shared proxy. De records hiervoor kunnen ingesteld worden door gebruik te maken van de 'Shared proxy' template in sock. Bij het toepassen van de template worden de records in de template toegevoegd aan het domein.