SRE - Public Knowledge Base : De headers vinden in uw mailclient

Mozilla Thunderbird

• Selecteer een bericht
  • Kies uit het menu view > Headers > All
  • Om de verkorte headers weer te zien, kiest u uit het menu View > Headers > Normal

Outlook 2003, Outlook 2000, Outlook 2002

• Klik met rechts op het bericht (in de folder view) en kies Options. Als u een email bericht open heeft, kiest u het menu View > Options.
  • De header informatie verschijnt in de Message Options scherm. hierin kunt u aangeven dat u de volledige headers wilt weergeven.

Outlook 98

• Klik met rechts op het bericht (in de folder view) en kies Options. Als u een email bericht open heeft, kiest u het menu View > Options.

Outlook 97

Outlook voorzien van de Internet E-mail service (Outlook 97 version 8.02 of nieuwer of Internet Mail Enhancement Patch) of Microsoft Exchange Server service:

• Open een bericht en klik op de Options tab. Als deze niet zichtbaar is, kies dan menu View >Message Header om de headers aan te zetten.

Outlook voorzien van de oudere Internet Mail service:

• Kies een bericht in de folder view of open een bericht. Kies uit het menu File > Properties en ga naar de Internet tab om de headers aan te zetten.
  • Als deze niet aanwezig is, kies uit het menu Tools > Options. Kies de General tab en klik op de Add-In Manager button. Klik Add en selecteer Minet.ecf. Sluit alle dialoogboxen en ga terug naar de vorige stap. De Internet tab moet nu zichtbaar zijn.