SRE - Public Knowledge Base : Informatie rond Openminds back-ups van de shared hosting- en database servers

Elke nacht worden er back-ups gemaakt van alle belangrijke bestanden op zowel web- als databaseservers.

Backups worden gedurende 30 dagen bijgehouden. Van de afgelopen 7 dagen is er van elke nacht een back-up, daarna wordt er nog 1 back-up per week behouden tot aan de grens van 30 dagen.

Een back-up van je data opvragen doe je via een mailtje naar support@openminds.be.