SRE - Public Knowledge Base : Zelf een extra e-mailadres aanmaken

Om e-mailadressen te beheren kan je terecht op de pagina van je domein inĀ ons controlepaneel Sock.

Klik in het linkermenu op Domeinen en kies dan het domein waarop je een e-mailadres wil aanmaken.

Kies daarna in het blokje Email adressen voor Maak een mailbox aan.

Vul het formulier in en je nieuwe e-mailadres wordt meteen actief.

Krijg je het blok voor beheer van e-mailadressen niet te zien? Mogelijk is er een probleem met de DNS-instellingen of je account op Sock. Neem contact op met support@openminds.be.