Help

Page 1 of 1. Showing 9 results (0.016 seconds)

1. New Relic gebruiken

Bij elke VDS en shared cloud server is een beperkte versie van New Relic inbegrepen. Via ons controlepaneel Sock https://sock.openminds.bekrijg je eenvoudig toegang tot het dashboard van New Relic. Navigeer naar de New Relic pagina via het linkermenu, en kies daarna voor Login op New Relic. Indien er meerdere New
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  2. How-to articles

blueprintindexpage
    Public Knowledge BaseSep 23, 2016
  3. Aantal databases per shared hosting account

Er wordt een fair use policy gehanteerd op het aanmaken van databases. hosting
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  4. Verbinding maken met mijn database

Workbench en klik op 'new connection'. Je Connection Name kun je kiezen. Aangezien we al een SSH tunnel naar de MySQL server hebben aangemaakt, nemen we als host
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  5. Toegang via SSH op mijn hosting account

In het blok account details kunt u kiezen voor Add new om een key toe te voegen. De omschrijving van uw key is simpelweg iets waaraan u de verschillende keys
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  6. Oude PHP code blijft actief na deploy van capistrano

Capistrano gebruikt symlinks om naar de actieve versie van uw code te verwijzen. De PHP opcache volgt die symlinks niet bij elke request, waardoor het kan gebeuren dat de oude versie van je code actief blijft na een deploy. In het ergste geval kan het zelfs een mix van twee versies worden. De snelste oplossing is als d
    Public Knowledge BaseSep 09, 2016
  7. Hoe moet je een varnish cache legen

Eerst zal je even contact moeten opnemen met onze support afdeling via support@openminds. mailto:support@openminds.bbe om de varnish secret key te verkrijgen. Deze secret key zal je moeten wegschrijven in een bestand op de server. Wij raden aan "/varnishsecret" Het commando die u kunt gebruiken om een specifiek domein
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  8. Index maken op single Elasticsearch node

Bij het creëren van een index op een single Elasticsearch node is het belangrijk dat de "numberofreplicas" correct is ingesteld. Deze waarde geeft namelijk door naar hoeveel replicatieinstances de data moet gekopieerd worden. In veel online voorbeelden of templates krijgt "numberofreplicas" standaard de waarde 2 mee.
    Public Knowledge BaseApr 14, 2017
  9. Een gratis Let's Encrypt SSL certificaat aanvragen

Let's Encrypt biedt gratis SSLcertificaten aan, met enkele nadelen: Het is niet mogelijk een wildcardcertificaat aan te vragen. Een certificaat is maar 3 maanden geldig. In tegenstelling tot andere certificaten kunnen we het dus omwille van de korte levensduur niet opsturen om op andere plaatsen te gebruiken. Let's Enc
    Public Knowledge BaseApr 11, 2017