Help

Page 1 of 1. Showing 8 results (0.018 seconds)

1. Hoe kan ik New Relic gebruiken?

Bij elke VDS en shared cloud server is een beperkte versie van New Relic inbegrepen. Via ons controlepaneel Sock https://sock.openminds.bekrijg je eenvoudig toegang tot het dashboard van New Relic. Navigeer naar de New Relic pagina via het linkermenu, en kies daarna voor Login op New Relic. Indien er meerdere New
    Public Knowledge BaseJul 28, 2016
  2. How-to articles

blueprintindexpage
    Public Knowledge BaseSep 23, 2016
  3. Hoe maak ik verbinding met mijn database?

Workbench en klik op 'new connection'. Je Connection Name kun je kiezen. Aangezien we al een SSH tunnel naar de MySQL server hebben aangemaakt, nemen we als host
    Public Knowledge BaseNov 28, 2016
  4. Hoeveel databases kunnen worden aangemaakt per shared hosting account?

Er wordt een fair use policy gehanteerd op het aanmaken van databases. hosting
    Public Knowledge BaseJul 13, 2016
  5. Hoe kan je varnish cache legen?

Het commando die u kunt gebruiken om een specifiek domein uit de varnish cache te halen is het volgende (hou rekening dat je dit eventueel voor verschillende TLD's die het domein bezit moet doen): varnishadm S /etc/varnish/secret T 127.0.0.1:6082 ban req.http.host <..FQDN HIER (zonder www)..> Indien u de console ervan
    Public Knowledge BaseNov 21, 2016
  6. Oude PHP code blijft actief na deploy van capistrano

Capistrano gebruikt symlinks om naar de actieve versie van uw code te verwijzen. De PHP opcache volgt die symlinks niet bij elke request, waardoor het kan gebeuren dat de oude versie van je code actief blijft na een deploy. In het ergste geval kan het zelfs een mix van twee versies worden. De snelste oplossing is als d
    Public Knowledge BaseSep 09, 2016
  7. Hoe vraag ik een gratis Let's Encrypt certificaat aan?

Let's Encrypt biedt gratis SSLcertificaten aan, met enkele nadelen: Het is niet mogelijk een wildcardcertificaat aan te vragen. Een certificaat is maar 3 maanden geldig. In tegenstelling tot andere certificaten kunnen we het dus omwille van de korte levensduur niet opsturen om op andere plaatsen te gebruiken. Let's Enc
    Public Knowledge BaseSep 23, 2016
  8. Heb ik SSH toegang op mijn hosting accounts?

In het blok account details kunt u kiezen voor Add new om een key toe te voegen. De omschrijving van uw key is simpelweg iets waaraan u de verschillende keys
    Public Knowledge BaseJul 13, 2016