Help

Page 1 of 5. Showing 48 results (0.008 seconds)

1. Oude PHP code blijft actief na deploy van capistrano

Capistrano gebruikt symlinks om naar de actieve versie van uw code te verwijzen. De PHP opcache volgt die symlinks niet bij elke request, waardoor het kan gebeuren dat de oude versie van je code actief blijft na een deploy. In het ergste geval kan het zelfs een mix van twee versies worden. De snelste oplossing is als
    Public Knowledge BaseSep 09, 2016
  2. Verbinding met mijn account via SSH

Alle accounts bij Openminds komen standaard met SSH toegang. SSH is een console op de server waar je zaken kan instellen zoals cronjobs, of commands kan … Windows Windows komt standaard niet met een applicatie voor SSH. We moeten dus een applicatie installeren. De bekendste applicatie hiervoor is PuTTY
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  3. Mijn scripts werken niet wanneer ik ze in de map cgi-bin plaats

Standaard worden scripts in de cgibin directory's niet uitgevoerd. Om bestanden in de cgibin te laten uitvoeren dient u een .htaccess bestand te plaatsen met hierin volgende regels: Options Indexes ExecCGI AddHandler cgiscript cgi pl Dit werkt enkel op de accounts die gebruik maken van Apache. shared hosting
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  4. Hoe een URL beschermen met een paswoord

Allereerst maak je een .htaccess bestand aan in de map die je wenst te beschermen met een wachtwoord: AuthUserFile /home/mijnaccount/.htpasswd AuthName … hun versleutelde wachtwoorden opslaan. Zorg dat je bij AuthUserFile het absolute pad naar je .htpasswd file invult. De eerste gebruiker kan je vervolgens
    Public Knowledge BaseJun 21, 2017
  5. Verbinding met een SSH tunnel voor Directadmin

http://localhost:2222 http://localhost:2222 . Als dit niet lukt kan je proberen door te surfen naar https://localhost:2222 https://localhost:2222 . Windows Windows … connectie tot stand is gebracht open je uw favoriete browser. 9. Surf in je browser nu naar http://localhost:2222 http://localhost:2222/ . Als dit niet lukt kan
    Public Knowledge BaseFeb 14, 2018
  6. Verbinding maken met mijn database

server is dan die waar jouw website op staat. Om verbinding met jouw database te maken, heb je twee dingen nodig: de gegevens van jouw shared account en de … en dat je bij configuratie steeds de volledige servernaam (met .openminds.be http://openminds.be erachter) zal moeten opgeven. De exacte server namen zijn dus
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  7. Ik zie constant hetzelfde IP in mijn Rails-logs en dat blijkt een server van Openminds te zijn

dat van de proxy. Rails In Rails kan je dit met een eenvoudige initializer voorkomen (Je moet de proxies aanduiden als "vertrouwde proxies"). ActionController … De meeste accounts bij Openminds gaan door algemene proxies. Dit zorgt ervoor dat het verhuizen van uw applicatie tussen applicatieservers pijnloos kan
    Public Knowledge BaseJun 06, 2017
  8. Gewijzigde registratievoorwaarden voor .be domeinnamen

is onderworpen aan bepaalde voorwaarden en regels. Zo bepalen de regels onder meer dat DNS Belgium actuele en correcte gegevens moet hebben, hoe omgegaan wordt met … niet duidelijk genoeg afgelijnd waren. Om deze onduidelijkheid weg te werken heeft DNS Belgium de voorwaarden herschreven. Omdat de voorwaarden betrekking
    Public Knowledge BaseNov 29, 2016
  9. Re: Index maken op single Elasticsearch node

ik vermoed dat dat shared moet zijn
  10. Re: Verbinding maken met mijn database

is dat een woord? Ik zou voor 'voorkeuren' gaan