SRE - Public Knowledge Base : phpMyAdmin gebruiken om mijn database te beheren

Op shared hosting en shared cloud

Je kan hiervoor gebruikmaken van mysql.openminds.be. Kies daar eerst voor de phpMyAdmin die in verbinding staat met de gewenste databaseserver. Nadien kies je ook op het loginscherm van phpMyAdmin voor de gewenste server.

Op VDS

Omdat phpMyAdmin een extra toegangspunt naar uw databases creëert installeren we op een VDS standaard geen phpMyAdmin. Indien je phpMyAdmin toch wil gebruiken kan je dat aanvragen via een mailtje naar support@openminds.be.