SRE - Public Knowledge Base : Wijzigen van wachtwoord van een FTP-account

SFTP

Dit geldt enkel voor FTP-accounts, als je gebruik maakt van SFTP dan wil je het SSH wachtwoord aanpassen.

Op de account pagina vindt u de lijst met FTP-accounts. Kies daar voor Bewerken bij de account waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.

Kies in het volgende formulier een nieuw wachtwoord, of gebruik de Generate knop om automatisch een veilig wachtwoord te genereren.

Klik daarna  onderaan op FTP gebruiker aanpassen.